9 Ocak 2016 Cumartesi

Eskitme Parke Laminat

Ev dekorasyonunda bu sezon etkisini fazlaca hissettiğimiz eskitme tarz, parke seçiminde de kendini göstermeye başladı. Vintage tarzda dekore edilmiş bir odanın en iyi tamamlayıcısı eskitilmiş gibi gözüken parkelerdir. Eskitme tarz parkeler, Doğal ahşap tonları ve kahverengillerden oluştuğu gibi; gri ve mavi tonları da oldukça sık kullanılır.


Bu sezona damgasını vuran parke trendlerinden biri de renk'li parke kullanımıdır. Eğlenceli ve sıcak mekanlar yaratan bu kullanım özellikle arkadaşlarınızla toplanıp sohbet ettiğiniz ya da yemek yediğiniz alanlarda kullanılabilir.








Laminant parke denildiği zaman ilk akla gelenlerden bir tanesi de şüphesiz rüstik tasarıma sahip parkeler ya da eskitme laminant parkelerdir. Bu kategorimiz içerisinde bu ikiliyi görüyor olacaksınız. Eskitme laminant parke çeşitleri farklı modelleriyle sıradan parkelerden ayrılıp, kendi içerisinde ilgi gören bir parke haline gelmiştir. Eskitme beyaz parkeler ise son zamanlarda en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Eğer rüstik veya eskitme laminant parke almaya karar vermiş iseniz sitemizde yer alan modellere mutlaka göz atmayı ihmal etmeyin. Yapacağınız seçimler evinizde yıllarca sizinle birlikte olacaktır. Bunu da göz önüne alarak bizlerin size tavsiyesi hem uygun fiyatı ile dikkat çeken, hem de kaliteye sahip olanı seçmeniz yönündedir.

http://www.paradorparke.com - GNS PARKE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder